torstai 7. tammikuuta 2016

Kårenin Kirpputori aloittaa lauantaina

En itse ole vielä saanut käsiin omaa paperiversiota Turun Sanomien jutusta, mutta ymmärrykseni mukaan juttu on siis ei-Turun Sanomia saaviin talouksiin tulevassa TS:n Kaupunki -liitteessä. Jos on ollut itse lehdessäkin, niin vinkki siitä otetaan vastaan. Syksyllä Hylätyn Huvipuiston artikkeli oli sekä liitteessä että lehdessä, joten en tiedä miten tämän kanssa on käynyt.

Itse artikkeliin pääset tästä.

Lauantaina lähtee ensimmäinen kirppispäivä käyntiin ja kuten jutussakin kerron, niin suunnitteluasteella on teemoitetut kirpparit, oh jes! Itselleni sydäntä lähellä olisi järjestää teemakirppis alternative -tyyleille kattaen burleskin, rokkarit, punkkarit, lolitat, steampunkin, gootit ja niin edespäin. Vaikka Turku on hitusen hankala kaupunki monessakin suhteessa puhuttaessa vähän erilaisesta kulttuurista / tyyleistä, niin uskon kyllä että n. 50 vähän erikoisemmin pukeutuvaa tapausta saisin löydettyä kätköistään (:

 Kirpputoreista ja muista ideologioistani kirjoittelen varmasti enemmän tulevaisuudessa, sillä ne sattuvat olemaan suhteellisen suuri osa elämääni.


Kaksi yötä ja kirppistellään, onneksi pakkanen laskee tästä -25 asteesta -15 lauantaiksi.

Nähdään Kårenilla! (Ja varautukaa lämpimin vaattein jonottamiseen.)

Ps. Koko kuvan outfit on tosiaan kirpputorilta, silmälaseja lukuunottamatta. Rakastan isoja maatuskahuiveja, en mitään polyesterversioita vaan ihan villaa ja oikeasti i s o j a. Hiuskukat mulla on päässä aina arkena ja tuo takki, Porin kirppislöydös ihan taivaallinen kellohelmaunelma <3

Ainakin aluksi Kårenin Kirppiksellä on vain kirpputoritoimintaa, mutta tapahtuman tuottaja Edvina Walstén haaveilee kehittävänsä tapahtumasta kokonaisvaltaisemman elämyksen. Luvassa voi jatkossa olla esimerkiksi teemakirppiksiä. TS/Marttiina Sairanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti