keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Vintagea ilmassa.

Pieni ja lyhennetty versio päivän filosofoinneista: Toisinaan sitä miettii, elääkö juuri sellaista elämää kuin haluaa. Että teenkö nyt niitä kaikkia asioita mitä haluan, elänkö niin kuin tahdon? Toki moni asia asettaa vähän pieniä rajoituksia (esimerkiksi raha, perhe, mielihalut, työt, opiskelut ja mitänäitänyton), mutta kuitenkin. Mulla ainakin itsellä on toistuvasti toisinaan olo, että tekisi mieli heittää koko arkielämä ikkunasta ulos ja muuttaa ulkomaille. Hypätä suureen seikkailuun. Toisinaan sitä tarvitsee seikkailuja. Seikkailuksi riittää useimmiten Tallinnan matka tai vaikka kirpputorikierros Tampereella, mutta Amerikasta toki burleskin ystävä haaveilee. Ja Japanista. Australiasta.. Listaa löytyy.

 Lauantaina kuitenkin vuorossa Vapriikki-Vintage, teemana 1700-luku! Bonettileidi lähtee siis kiertueelle, varsinkin kun Atelieri O. Haapala on kuvaamassa vintagekansaa. Potrettikuvaamo lopettaa tämän kevään aikana jatkaakseen muissa projekteissa.  Tampereen keskustan Fidan ajattelin  käydä läpi ennen vintagetapahtumaa, muita kirpputoreja tuskin ehdin katsastaa. Paitsi UFFin, joka on väkisinkin juna-asema - keskusta - Vapriikki -akselilla. Turun UFFin valikoiman jo katsastinkin, eikä sieltä löytynyt valitettavasti mukaan kuin yksi panta päähinepohjiin.

Alla oleva kuva on studiokuvaussessiosta hauskojen sattumusten kautta löytyneen ystävän kanssa. Emily Fox on kuvannut myös kreisin Hylätyn Huvipuiston mainosvideon keväältä 2015 (löytyy täältä) ja tehnyt jutun minusta koulunsa lehteen (lehti täällä ja artikkelin kuvat ovat Vilma Saarelan käsialaa). Lehtijutussa pääsee myös kurkistamaan hitusen kotiini - ja siihen kammottavaan kuvausrekvisiitta/HylättyHuvipuistotavara/muutluovatasiat -pinoon, joka kuvaushetkellä olohuoneen keskellä köllötti. Emilian muihin duunailuihin pääset tutustumaan täältä. 

Kårenin Kirppiksen seuraavan tapahtumapäivän kanssa on vielä puuhailtavaa, lauantaina tosiaan Tampere ja sunnuntaina vietetään Salon kirppiskierros & studiokuvauspäivää. Talviviittani kanssa kävin myös luistinradalla viime sunnuntaina, joten mustista kaunoluistimista ja viitasta tarinaa ja kuvia luvassa myöhemmin.

Täälläkin on siis luvassa lähitulevasuudessa tarinoita seikkailuista, muodossa tai toisessa. (:

Hän. Kuva & editointi: Emilia Reponen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti