Edvina Walstén

Edvina Walstén - eli minä - olen seikkailijatar, tuottajatar ja tuleva merikapteeni.

Tuotan Kårenin Kirppiksiä, ikiomaa kirpputoritapahtumaani, joka sattuu olemaan Varsinais-Suomen suurin. Olen opettanut burleskia syksystä 2016  omalla pienellä studiollani, Studio Winkheartilla, Turun ydinkeskustassa.
 Esiinnyn itse burleskin parissa ja tuotin, juonsin ja organisoin omaa Curvy Mermaid -burleskiklubiani ihastuttavassa Saaristobaarissa seitsemän upean illan verran. Illassa vierailleet tietävät illan olleen myös alku kirjailijan uralleni. Toimin Hylätyn Huvipuiston- Varsinais-Suomen suurimman burleski-illan -  toisena tuottajana. Olen tuottanut myös ulkopuolisia tuotantoja, muun muassa Turun Yliopistolle vuonna 2017 Akateemisen Vapun,  95 -vuotisvuosijuhlat sekä Varsinais-Suomen ensimmäiset Suursitsit.

 Jos siis kaipaat burleskiopetusta, töytäisyä parempaan itsetuntoon, osaavaa tuottamisen ammattilaista tai burleskiviihteen osaajaa, otathan yhteyttä. Teen myös mallikeikkaa, joten jos yrityksesi / muu yhteisö tarvitsee materiaaleihinsa mallia, otathan yhteyttä. En tokikaan pyöri kameran edessä ilmaiseksi tai anna itseäni kuvamuodossa käyttöön materiaaleihin korvauksetta, joten ethän lähestyä minua projekteilla josta ei ole luvassa minkäänlaista vastinetta itselleni.


Nähdään Studiolla burleskiopetuksen merkeissä tai
Kårenilla, kirpputorien ja historian viimeisten Hylättyjen Huvipuistojen merkeissä <3

//EdvinaMUAH, malli & rekvisiitta: Lady Winkheart / Edvina Walstén, kuva: Iiro Rautiainen