torstai 23. kesäkuuta 2016

Ostoksille!: Jokioisten & Humppilan kirppikset

Jokioinen

 

Jokioisten torikirppis

Koulukatu 3

Aarteiden metsästysajat:
ma-pe: 10.00-18.00
la: 10.00-15.00
su: 12.00-15.00

Jokioisten torikirppis sijaitsee ihan Jokioisten keskustan S-marketin tuntumassa. Hyllykirppis, pienellä huonekaluosuudella. Ihan perus maalaiskirpputorin hyllykirppistavaravalikoimaa. Ostoksiin tarttui vanha Menu -kansio, Törnrosa -kirjanen sekä mustavalkoinen ristipistotyö, joka kiehtoi. Todennäköisesti lättään sen kangaskassin tms koristeeksi. Kolmen tavaran löydöspino köyhdytti 0,90€ eli ei yhtään mitään. Menu -kansion voi täyttää vaikka perusresepteillään, sopii hyvin vanhan Torni -ravintolan pieneen mustan samettikantisen Drinks -listan kaveriksi.Silja Line Finnjet - koottava kaveri..

...joka ei lähtenyt mukaan suttuisen maalijäljen & Viking Lineksi muuttamisen johdosta. Tai muuttamisen yrityksen..

Muistoja 2,5€:lla. Jokainen kirjakerhoon liittynyt, sai repun. Sitä ennen kuuluin
Barbie -kirjakerhoon, joka kuitenkin loppui ja jäsenet siirrettiin
automaattisesti Sister's Clubiin.
Huima, alle euron, löytökasa.


Jokioisten Emmaus 

Humppilantie 339

Aarteiden metsästys onnistuu:
Parittomien viikkojen ke 16-18 & la 10-14
Tai sopimalla ajan sähköpostitse / soittamalla

Jokioisten Emmauksesta on hyvin huonosti saatavilla relevanttia tietoa googlaamalla, Kirppismatkojen blogikirjoitus tosin pelastaa tiedottomuudelta. Koska olin reissussa su-ti ei saumaa ollut edes ehtiä koluamaan paikkaa aukioloaikojen puitteissa. Kokeilen elokuun alussa uudestaan.

Humppila  

Ensimmäinen kyltti tienvarressa. 1,5km:n jälkeen käännytään
vasemmalle.

Kimppa-Kirppis 

Katajasaarentie 40

Aarteidenmetsästysajat:
Ilmeisesti vain  la-su 12-17


 Vaikka nettisivuillaan toteavatkin (vuonna 2013) että myytävien tuotteiden 'laadusta emme tingi' en ole samoilla linjoilla myyntilauseen kanssa. Kirpputorin löysi hyvin kyllä googlaamalla Humppila ja kirpputori, mutta kirpputorin sijainnista yllätyin ainakin itse. Tila ei ole julkinen liiketila vaan omakotitalon navettarakennus, entinen sellainen. Seuraamalla tienvarsikyltityksiä paikalle löysi kyllä, mutta pihaan ajettuaa oli hetken hiukan sekavaa saiko navettaan nyt mennä tuosta vain vai pitikö ovikelloa soittaa. Soitimme kelloa joka tapauksessa oven ollessa kiinni, vaikka sisällä olikin sitten myyjä jo alun alkaen.


 Tila ei ole iso, mutta se on sitäkin täyteen ahdetumpi. Hitusen hämärä, mutta eniten häiritsi tilan haju. Se ei ollut vanhan vintin hajua vaan pisteliäämpää, kuin kissanpissaa, mutta vahvempaa. Muutaman vaaterekin päässä roikkui tuoksuwunderbaum, mutten kokenut niistä olevan hirveästi apua. Tavara oli aika peruskeräykseen heitettävää kamaa, josta suurinta osaa ei pelastusarmeijan kirpputorit esimerkiksi myisi eteenpäin. Toisaalta vanha t-paita Disney -logolla maksoi pyyntihinnaltaan 3€ joten hinnatkin olivat osassa tuotteissa mielestäni hiukan liian korkeita. Paikasta tarttui kuitenkin mukaan jotain ultimaattisen söpöä, pienen mahtuuko-tämä-nyt-mun-selkään-vai-ei -tuumailun ja kokeilun jälkeen - nimittäin Pärsky -reppu! Voin siis tästä lähin olla arkipäiväAriel niin halutessani. Reppu maksoi 3€, mutta se oli mielestäni ihan kelpo hinta hänestä


Sisään vaiko eikö.

Antaa jonkinlaisen osviitan tavaramerestä.
Kultainen peili olisi lähtenyt mukaan kympillä.

Hyvin huono hinnoitteluesimerkki. Hiusväri - kaupass 15e, nyt vain 10e!?

Se PARAS löytö - PÄRSKY <3

Pärsky meni selkään :3

 Se toinen kirppis

ihan keskusta
ti-pe 11-17,
la-su 11-16

Humppilan ihan keskustasta löytyi myös toinen kirpputori, jonka nimenä ilmeisesti oli pelkkä kirpputori -lakanakankaaseen painettuna. Kirppis oli suhteellisen ei-niin-organisoitu ja sisälsi myös kiinakrääsän myyntinurkkauksen. Valikoima oli lähinnä outoja sekalaisia vaatteita sekä lasiesineitä, mutta kirppis toimi ihan hyllypaikanvuokrausperiaatteella.

Lakanakylttikirppis
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti