sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Paljettipommi & nyöritystä

Laskeskelin perjantaina, että vuoden 2010 tammikuun jälkeen Kiki Hawaijin & Turku Burlesquen järjestämissä burleski-illoissa olen ollut kaikissa. Joko avustamassa, lavalla tai yleisössä. Siispä perjantaiset Paljettipommilehden lehdenjulkkaritkin piti käydä kokemassa. Toimin illan merchandisepöydän leidinä ja ulkoitin ensimmäistä kertaa Curvy Mermaidin ihan superfantastista julistetta. <3 <3


Oriental me. Dress & flowers from flea market.

Myyjättärenne tässä hei. Valitettavasti myyntipisteen valo oli ihan surkea, mutta julisteesta sai toivon mukaan silti selvää.
Hämeenlinnan paljettibird Miss Magpie <3
Torstai -lauantai -välisenä aikana oli jälleen Pelastusarmeijan kirpputorien syystasaus, jolloin kaikki myytävä oli puoleen hintaan. Vierailin torstaina ensimmäistä kertaa Helsingin Malmin Pelastusarmeijan kirppiksellä haalien itselleni 8 metriä lohenpunaista satiinia ja violetin villahatun Lady Winkheartin kuvauksiin. Täytyy todeta, että hintataso Helsingissä on aivan eri ja suht korkea tietyissä tuotteissa verrattuna Turun Pelastusarmeijan kirppiksiin. Perjantaina ja lauantaina kiersin Turun tarjonnan kantaen joka kirppikseltä yhden kassillisen löydöksiä kotiin. Perusostoksia ovat sukkahousut ja kaikki jännä ja kummallinen, mitä esiintymisasuihin tarvitseekaan. Superihanina vaatelöytöinä, löydän nykyään harvoin perusvaatteita kirpparilta kun koko valikoima on ginatrikoohooämmää, musta ihana kurvihame sekä neuletakki arkikäyttöön.

Olivia Rougen toppikin tuli perjantaina ostettua. Sikäli historiallinen artisti hän on itselleni, että ilman häntä en olisi burleskia löytänyt 2008 / 2009. Törmäsin netissä Illusion Costumesin vaatekuviin, joissa Olivia poseerasi kirsikkaoutfitissa Särkänniemen karusellissa. Kuvista löysin hänen sivuilleen ja sivuilta selvisi mitä on burleski. 2009 loppuvuodesta jossain ilmaisjakelulehdessä oli pieni juttu Turkuun saapuvista burleskibileistä, joihin oli tammikuussa 2010 pakko päästä. Poispääsyä burleskikierteestä en toistaiseksi ole löytänyt, enkä haluakaan.


Lauantain outfit ja kitschkukko studiolle.

Keskiviikkona 5.10 Studiollani alkaa opetussyksy kaikille avoimella kokoontumisella jossa pohditaan kuka haluaisi lähteä kulkemaan soolopolkua ja kenelle sopisi ryhmänumeroon osallistuminen. Sooloilijat pääsevät esiintymään Curvy Mermaid -klubille kevään lopussa (jännää!) ja ryhmä valmistautuu Hylätyn Huvipuiston viihdyttämiseen. Jos haluat vielä mukaan tapaamiseen, lähetäthän sähköpostia ladywinkheart@gmail.com, jotta osaan ohjeistaa sinut kunnolla studiolle.
Opetusvaihtoehdot hintoineen ilmestyvät keskiviikon jälkeen myös ladywinkheart.com -sivustolle, jonka tulen pyhittämään täysin burleskipuolelle. Toki tottakai burleskiasiaa selitän täälläkin, sillä se on itselleni hyvin kokonaisvaltainen asia elämässäni.

 Loppuviikosta sujahdammekin isommalla porukalla Tukholmaan nauttimaan Tukholman festarimeiningeistä kolmeksi päiväksi.

Näihin fiiliksiin ja tähän kuvaan,

//Edvina


I'm loving this <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti