sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Curvy Mermaid & Horror&Tease!

Curvy Mermaid - ihka ensimmäinen ikioma burleski-iltani on nyt eletty ja ohitettu. Oli valtavan onnistunut iltama, yli sata lipun ostanutta, halloweenin mukaan pukeutunutta. Tila toimi hyvin, kaikki näkivät showt ja lava oli sopivan kokoinen ja tila omalla tapaansa intiimi. Oman esitysasun kanssa tuli luonnollisesti superpaniikkistressi ja järjetön kiire, mutta esitykseen mennessä kaikki valmistui.

 Tällä hetkellä mulla ei ole ainuttakaan kuvaa itsestäni lavalla eikä kenestäkään muustakaan, mutta niitä todennäköisesti jossain kohtaa tulen saamaan. Tyydytään katsomaan Turun Sanomien loistoartikkelia ja minua ennen ja jälkeen shown.


Ennen. Get your tickets - moodi!

Turun sanomien artikkeli. Todella hyvä teksti.

Upeusaamutakki. After show.

Lauantaina pakenin Turkua Tampereelle kohti Horror & Tease -showta johon voitin perustelemalla instagramvideossa miksi juuri minun kuuluisi saada liput, kahden spesiaalilipun lippupaketin, huraa! Samana päivänä järjestettiin myös Aurora Galoren viuhkatyöpaja, jonne olin ilmoittautunut. Saattaa olla, että viuhkanumeroni valmistuu tammikuunn Curvy Mermaidiini. (Psst, seuraava siis on 27.1.2017!)

Aurora Galore on suoraan sanottuna maailman paras viuhkatanssija aggressiivisella ja omintakeisella tyylillään. Viuhkatanssia vauhdilla, jossa katsojakin hengästyy.

Aurora & minä.
Crazy & cute.

Ja iltameikkileikkiosastolle. Herrasmies kainaloon ja menoksi. Oma pukuni on kirppikseltä, luonnollisesti! Testattu toimivaksi viime vuoden Kurpitsajuhlissa ja hän päätyi nyt kanssani Tampereelle. Hiuskoriste kasattu myös itse kirppikseltä löydetyistä osasista. Ilta oli viihdyttävä ja erittäin hyvää vastapainoa edellisen viikon stressiputkelle. Sai. Vain. Olla.


Herrasmiehet & rusetit - works always. Always!

Hän tässä on.


Sunnuntaina sai vain olla. Pitsaa ja olemista. Ja kirppis. Yksi kirppis. Hervantaan oli avattu uusi Kirpputori Swap & Vintage 58. Nimi hieno, paikkana aika perustylsä. Löytyi silti ostettavaksi tulevan asun osaa, hiusväriä ja trooppikkimeininkeihin liittyvä kovinkin omituinen pieni soitin.

Ensi viikonloppuna luvassa historiallisten tanssien syysleiri, jossa silinteri sekä iihana iso historiallinen taijotainsinnepäin satiinimekkoni pääsee käyttöön.


Duoa vastapäätä sijaitsee tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti