maanantai 24. lokakuuta 2016

Peacock & Top Hat & Pin-up kirppis!

Peacockit saapuivat tällä viikolla. Just in time Curvy Mermaidia varten.


Miten joku luonnonasia voi olla näin kaunis?
 Silinteritarinaa ette vielä ole kuulleetkaan. UFFissa vaihtuu usein näyteikkunan tarjonta ja miellyttäviä kohteita on mahdollista varata. Saat nimesi varauslistaan ja jos ensimmäinen ei sitä ota, tarjotaan sitä seuraavalle, jos ei hänkään kolmannelle ja niin edespäin. Kuukausi sitten, suurin piirtein, oli ikkunassa silinteri. Vintagesilinteri. Vieläpä erittäin hyvän kokoinen. Olin varauslistan ensimmäinen, yllättäen, vaikka myyjä sekoittikin silinterilistan aluksi johonkin aivan toisen vaatteen listaan. Odottelin innolla tulevaa maanantaita, jolloin tavaroita saisi tulla hakemaan.

 Into loppui aika lyhyeen. UFFiin rantauduttuani ja silinteriä kyseltyäni selvisi heti, ettei sitä enää ollut. Hirveän pahoillaan kyllä oltiin, mutta joko joku myyjistä oli kuitenkin myynyt sen tai joku oli varastanut sen.

 Se siitä innosta. Suunnitelmasta. Unelmasta. Historiallisten tanssien syysleirille tuo olisi ollut enemmän kuin passeli herran käyttöön. Ei sitten.

 Kunnes puhuin silinterin kohtalosta oikeassa paikassa ja oikea aarreihminen kertoi, että hänellä on silinteri. Aito. Vanha. Vintage. Saisimme ainakin lainaan. Lopulta kuitenkin ostimme hänet. Joten nyt, nyt on vintagen tohtorinhatun seurana ihka-aito silinteri <3 Pääsee tanssileirille, pääsee käyttöön. Kuvauksiinkin, kenties. Kiitos <3Ja vielä vanha laatikkokin on mukana!

Silinteri <3

Sunnuntaina vierailin toista kertaa Helsingissä järjestetyllä Pin-up Kirppiksellä. Kevään ekaan kirppikseenkin piti mennä, bussiliputkin oli jo, mutta koko kevään joka viikonloppuisen ohjelman ja hurjan Tampere&Helsinki -reissailun vuoksi en vain jaksanut lähteä. Nyt syksyn sunnuntaille oli myös liput ostettuna valmiiksi. Lauantai-iltana tarkistin vielä, että linja-auto lähtee klo 10.35. Hyvä. Aamulla 10:18 tarkistin vielä kertaalleen että oliko se nyt sen 10:35 vai 10:25. Oikea aika oli 10:15. Hienosti.

 Bussilippu uudestaan ostoon ja matkaan joka tapauksessa. Reissu kannatti, sillä nyt vaatekaapissa majailee Collectifin leveälahkeiset henkselihousut (näin hameihmislle oli edes hämmentävää sovittaa niitä, mutta hyvältä näyttivät!) sekä Stop Staring!in musta perusmekko, joka soveltuu mihin tahansa tilaisuuteen. Mahtia!

 Nyt siirrän kaiken energian Curvy Mermaidin tuottamiseen. Esitysasu on vielä hieman kesken ja fiksauksia iltaan pitää muutoinkin vielä suorittaa. Huomenna Turun Sanomissa on menovinkkiartikkeli-illasta, yeah! Nähdäänhän perjantaina? Burleskikirppis luvassa, Lady Winkheart juontamassa ja esiintymässä (tuottamisen lisäksi) ja sitä rataa.

//Edvina

 Ps. Ja lauantaina Tampereelle. Horror & Tease ja Aurora Galoren viuhkapaja, yeahs!


Housut - hameihmisellä.
Lisäihmettelyä.

Perusmekko, peruskäyttöön.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti