torstai 23. helmikuuta 2017

Kellohelmaa ja kortilla olevaa aikaa

Vuosi 2017 on niin täynnä kaikkea, että aikaa kirjoitella tänne ei oikeastaan ole ollut - ellen ottaisi sitä omasta rentoutumisajastani mitä en halua tehdä. On vaatinut oppimista ymmärtää, että joskus on sallittua ihan vain olla.

Parhaiten tekemisistä saa kiinni instagramissa artistipuolelta @ladywinkheart & siviilissä @sisterkiss.

 Tänä vuonna olen vieraillut Party Like Gatsby -juhlissa Helsingissä sekä Tampereella, todeten että rahansa kannattaa sijoittaa burleski-iltoihin, jos haluaa huimaa viihdettä. Illat pelasti Miss Acrolicious sekä toki äärettömän hyvä seura. Vuosi alkoi Riikassa, hyviä kirppareita tutkien, Kårenin Kirppis on seuraavalla 19.3 kirpputorillaan jo historian kolmastoista (enää alle kolmasosa myyntipaikoista vapaana), lähden kesällä osaksi Tall Ship's Racesin miehistöä, Lady Winkheart pyörittää edelleen The Flaming Hot Red Peppers -ryhmäänsä jonka ensi esiintymisen pääset näkemään Suo, Kuokka & Tissit -iltamassa 7.4 sekä Sensuos Curves in the Shadows -ryhmäänsä ja opettaa lavanimen valinnasta poseerauksen kautta viuhkatanssiin.

 Hylätty Huvipuisto tulee taas 7.4.2017 Kårenille teemalla Suo, Kuokka & Tissit Suomen itsenäisyyden vuotta kunnioittaen, liput tulevat myyntiin 1.3 tänne. SUGAR KANE saapuu Briteistä pääesiintyjäksemme ja hän opettaa kaksi eri työpajaa 8.4. Curvy Mermaidia on jäljellä enää tänä keväänä yksi iltama - Matka Neitsytsaarille pe 28.4.2017 @ Saaristobaari, jonka haluaika loppuu 1.3. Hylätyn Huvipuiston Kurpitsajuhlat palaavat 27.10.2017.

Lady Winkheartin opetustiedot löytyvät täältä ja suunnitteilla oleva Pin-Up / Glamour / Alternative -kirppis pidetään näillä näkymin Studiolla su 23.4, tapahtuma löytyy täältä. Maaliskuun lopussa kutsuu Tallinna ja Haloo Helsinki! ja toukokuun lopussa hän suuntaan suureen ja ihanaan Pariisiin. Tuotanpa muuten Turun Akateemisen Vapunkin, tänä keväänä.


 Eilen ehdin pikaisesti vierailla kirppikselläkin (harvinaista ollut se herkku viimeiakoina)  ja kas, mukaan tarttui SPR:n Kontista uskomattoman hieno punaien kellohelmainen talvitakki. Kellohelmat eivät sinänsä ole juttuni, mutta talvitakeissa prinsessamaisuus toimii.





Muikea takki, pikalöydöksi upea <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti