sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Kesä - oranssi ja merellinen - ja pian ohitse

Saattaisi olla taas korkea aika palata tarinoimaan ainakin toisinaan tännekin jotain elämäntapahtumien suhteen.

Turun Akateeminen Vappu on juhlittu, ja seuraavaksi keskitytään ulkopuolisten tuotantojen suhteen Turun Yliopiston Ylioppilaskunnan hulppeiden 95-vuotisjuhlien tuottamiseen sekä Suursitsitapahtuman kasaamiseen.

Curvy Mermaid -klubit tulevat taas 6.10. Paluu Neitsytsaarille -illalla sekä 8.12 vietetään burleskipikkujouluja Purjehduksella Joulusaarille.

Hylätty Huvipuisto avaa ovensa 27.10.2017 historian toisella Kurpitsajuhlat - iltamalla.
Lady Winkheartin opetus jatkuu elokuussa esiintyvän ryhmän The Flaming Hot Red Peppersien osalta (paikkoja on vielä!) sekä ei-esiintyvän ryhmän Sensuous Curves in the Shadowsien osalta syyskuun alussa. Lisätietoa täällä. 

 Tämän viikonlopun on viettänyt kesän ainoana mökkiviikonloppuna Liesjärven liian matalan järven rannalla, mutta järvi ja luonto ovat auttaneet kasaamaan akkuja. Nimenomaan kasaamaan. Yksinkertaisimmissa tapauksissa akkuja voi vain ladata, mutta toisinaan ne voivat räjähtää. Sitten ne pitää vain kasata uudestaan. Sopivan ajan kuluttua. Estääkseni tämän tapahtumista uudelleen, olen varannut jo loman Prahaan, Tikibarin, burleski-iltojen, Mucha -museon ja kauniiden rakennusten kaupunkiin loppuvuodeksi. Jotta akkujen räjähtämistä voitaisiin välttää. Kevät oli kovin kova.

Forssan kirppiskierros perjantailta toi eteeni omalle lantiolle sopivan vintagesukkanauhaliivin. (Forssan kirppiksistä olen listaukset kirjoitellutkin jo viime kesänä, niihin pääsit täältä).  Valkoinen ei ole oma lempivärini, mutta menkööt tällä kertaa. Kuva otettu Kahvila Ilossa, jota Antin Konditorian ohella voin suositella vierailtavaksi Forssassa käydessänne.

Lauantaina 22. heinäkuuta syöksyn kohti tuntematonta ja lähden Tall Ships Races -purjehdukselle Santa Maria Manuela -aluksella, suoraan Portugalista. Tulossa on seikkailu, josta teen kyllä tännekin materiaalia tekstin ja kuvien muodossa. Merellä en ole online, joten matkakertomusta saa odottaa hieman pidemmälle syksyn alkuun.

Pin-Up Finland -kilpailu saa finaaliinsa Lahden Jenkkiautonäyttelyyn muuan naisellisen neljävitosen jalan omaavan Lady Winkheartin. Kohti seikkailuja ja uusia kokemuksia sitäkin kautta.<3

Aurinkoa, makkaroita ja kirpputoreja kesiinne
- sopivassa suhteessa.


PS. Kårenin Kirppikset ovat syksyn osalta la 09.09.2017 sekä 08.10.2017. Nämä tullaan myymään loppuun. Myyntipaikat ilmestyvät tarjolle elokuun alussa, tänne.


//Edvina


Ladyn lantiolle istuva vintagesukkanauhaliivi. 

Kuka tarvitsee niitä Fazer Cafen paksuja kristallilaseja, kun kirpputorilta
löytää kauniimpia? Kuvassa olevien aarteiden yhteishinta, 2,10€. 
Mökkiviikonlopun kesälomastyle - ei meikkiä ja Kokkilan lossi.