sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Syyskuulumiset

Olen aloittanut Samban. Kårenin Kirppiksellä kävi viime sunnuntaina 550 kävijää.
Toimitila on siivottu ja avajaiset & avoimet ovet pidettäneen syyskuun lopussa. Postailen ennen ja jälkeen kuvia studiosta, kunhan jälkeen -vaihe on saatu kunnoilla loppuun asti, ha! Turku Pride oli ja meni, tarinaa poistotekstiililippumme takaa löydät Hylätyn Huvipuiston puolelta, täältä.

 Tänään kiersin ensimmäistä kertaa pidetyn Piispankadun kirppiksen & perinteisen Henrikin pihakirppiksen. Tihkusateessa. Piispankadun kirppisten piti alkaa yhdeltätoista ja tasalta olinkin paikalla, huomatakseni että ensimmäinen myyjä ei ollut vielä edes saanut tavaroitaan myyntipaikalle..
Anyhow, saldona:

  •  Nahkahanskat metalliketjuyksityiskohdilla
  • Mustat perushousut (miten mä voin ostaa housut?)
  • Musta matkakassi & reppu (reppu on myös toinen miten MINÄ ostan repun -asia)
  • kasvorasvan, ihan uusi on
  • luisen rannekorun & koristeen viikinki/keskiaika/ tms. outfitiin.

Ja niin. Keskiaikaisten tanssien leirille ilmoittauduttu. Tästä lähtee elämäni tanssillisin syksy :* 
Aamusetin Kuukauden Naisena saan kunnian keekoilla kyseisessä lehdessä 21.9 ilmestyvässä numerossa. Jännittävää.

Ja MILjazz, joka loppukesäinen perinne <3

MILjazz on ollut perinne varmaan jo vuodesta 2008. Kun oli kavereita, jonka kaverin veli soitti siellä sinä vuonna, niin ajautui mukaan kuuntelemaan. Ja jäi koukkuun ilmainen supermusaeventti & piknik -ideologiaan. Alunperin konsertit olivat Vähä-Heikkilän kasarmilla, mutta vaihdos Suomen Joutsenen eteen taisi tapahtua kun Turku oli yberkulttuuripääkaupunki. MilJazziin liittyy hurrjasti muistoja. Kerran on jäänyt konsertti välistä ja kerran lähdin Dragsvikiin ihan sitä varten, että pääsi MilJazzille, kun Turun soittopäivä ei sopinut.
'Suosituksi tullutta MILjazz-kiertuetta ei järjestetä vuonna 2016 puolustusvoimien säästövelvoitteiden takia. Juhlavuosien 2017 ja 2018, Suomi 100 vuotta ja Puolustusvoimat 100 vuotta, osalta suunnitelmat ovat vielä avoinna.'

Tänä vuonna ei tullut jazzia, vaikka se on yksi kesän huippueventeistä ja aina juuri ennen kesän kääntymistä syksyksi. Tuli Ysäri -megakiertuekonsertti. Sinnekin piti tottakai änkeytyä.
Ei muuta kuin  <3 Logomon salissa eturivissä istuminen ei riittänyt, vaan piti tanssia lavan edessä kun kerran se oli sallittua.  Musiikki ja tanssiminen, sekä tietysti alunperin piknik, ainekset tosi ihaniin hetkiin. Heitin Annalle, siis seuralle, vitsillä että KASARI! sitten ensi vuonna ja ta-dah, sitähän se tulee olemaan.


Ps. Olethan huomannut, että Hylätyn Huvipuiston Kurpitsajuhlia ei tule, mutta melkein yhtä mahtipontisesti juhlistetaan halloweenia Saaristobaarissa Curvy Mermaid -burleskiklubilla!
Astukaatte Lady Winkheartin alukseen 8) Eventti, kliksh.

Elämän hurja kiito eteenpäin jatkukoon.

//Edvina


Päivän pihakirppissaldo.
Aamusetin haastattelun look.

MILjazz, Logomo ja ystävältä saatu mekko.


Samba! Odotan innolla paljettien tuhotonta ompelua asuihin..
Harvinaista kyllä, ostin Kårenin Kirppikseltä jotakin viime sunnuntaina - ihanan käsilaukun Jenkeistä & upean iltapuvun kaavan.
Turku Pride & Hylätty Huvipuisto!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti