tiistai 20. syyskuuta 2016

Ensimmäinen Curvy Mermaid & Merirosvokirppis!

Lauantaina vietetään studiomme avajaiset josta lisääinfoa aikaisemmassa postauksessa. Eräs yksi hyvin ruhtinaallinen paljettimekko etsii muun muassa uutta kotia (; Muutoinkin burleskikirpparin valikoimissa kaikkea jännää.

Curvy Mermaid on Lady Winkheartin laiva. Laiva seilaa aina tasaisen epätaisesti ja kun seikkailulle lähdetään tarkoittaa se burleskiklubia. Ensimmäinen seilataan perjantaina 28.10 @ Saaristobaari.

LISÄKSI huom! Lauantaina 29.10 klubin jälkimainingeissa (ai että kun on merellistä <3 ) luvassa ensimmäinen MERIROSVOKIRPPIS eli juurikin sitä teemallisuutta, mittä Kårenin Kirppiksiin alunperin mietin. Merirosvokirppis on kaikille alternativehenkisille tyypeille ja muille, jotka eivät niin peruskaman myyjiksi sovi. Itse myyntiteksti heti Curvy Mermaidint tekstin jälkeen alla.

''Hylätyn Huvipuiston Kurpitsajuhlien peruuntuessa kehiin astuu v i h d o i n Lady Winkheartin ensimmäinen oma burleski-ilta.

Kapteeni Winkheartin laiva, Curvy Mermaid, vie meidät halloweenin kunniaksi heti ensimmäisenä kohti Kuolleiden saarta.

KANNELLA (eli suomeksi e s i i n t y m ä s s ä):
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
LADY WINKHEART
VEDA DECADENZA
CATTY FLAME
BITCH CABARET
MACHINA ELECTRICA
PATRICIA VON BLEU

Vaatteidenkeruuorjat:
VIOLET SNOWSTORM
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ilta sisältää myös perinteisen BURLESKIRPPIKSEN pienoiskoossa. Varaathan siis käteistä aarteiden lunastamista varten!

Liput 12€ etukäteen // 15€ ovelta (käteinen) Lipunmyyntiväylä tarkentuu pian.

Ovet juhlatilaan aukeavat klo 20, show klo 21.
Esitykset päättyvät klo 00, jonka jälkeen laivassa on mahdollista keinahdella perinteisen valomerkin 03:30, tulemiseen asti.

Halloweenin kunnioitus pukeutumisellaan ehdottoman sallittua! :*

//Lady Winkheart & Curvy Mermaid

Facebook event, kliksunsaa.


Poster Magic: Marisa Vierros

YARR! Alkuvuonna Kårenin Kirppiksiin kaavailtiin teemoja, mutta kirpputori toimii paremmin perusitsemyyntimeiningillä. Siksi erikoisempien asioiden puolesta, kehiin astuu - tai siis lipuaa ja seilaa - MERIROSVOKIRPPIS!

Merirosvo ei luonnollisestikaan verhoudu perustylsiin vaatteisiin, vaan hyödyntää pukeutumisessaan niin niittejä, nahkaa, tolppakorkoja, neonvärejä, korsetteja, pitsiä, tylliä, paljetteja, nahkaa, turkista ja kaikkea glitteristä ja kimaltavaa omassa suhteessa ja juuri niin kuin haluaa. Merirosvo on siis henkilö, joka arkielämässään voisi luonnehtia itseään gootiksi, rokkariksi, punkkariksi, burleskityyliseksi, lolitaksi, vintageharrastajaksi ja siitä eteenpäin. Ymmärtänette pointin. Perushempeillä H&M:n enedessanomillä & muilla peruskamoilla kirppiksemme ei valitettavasti hyväksy sinua myymään, vaan vain alternativetavarat tai normaalista poikkeavat kamat kelpaavat. Vintagekin käy. Tai nörttikamat! Ylimääräiset korsetit ja kaikki outo ja makea esiin!

Myyntisaarekkeesi voit pystyttää Saaristobaariin Curvy Mermaid // Matka Kuolleiden Saarille -burleskiklubin jälkeisenä lauantaina 29.10 klo 13:30 alkaen, tilan vuoksi paikkaa pitää tiedustella itselleen etukäteen. Yleisölle kirppis aukeaa klo 14. Kirpputori palvelee kello 17 asti tai niin kauan kuin myytävää riittää (tai merirosmoilla kestää myyntihermo ;) ).

Kirppistilan ja pöytiä tarjoaa Skärgårdsbaren / Saaristobaari ja järjestelyt Kårenin Kirppiksistäkin tuttu The Legend of Edvina. Näin ensimmäisellä kerralla myyntipöytä/-tila kustantaa nimellisen 2€, joka maksetaan käteisellä paikalle tullessa. Raha lähetetään nettipullopostina suoraan Saimaannorpille, sillä norpat ♥

Varaa paikkasi osoitteesta ladywinkheart@gmail.com! Huomioi, että saareketilaa on tosiaan jokaiselle rajoitettu määrä.

Jos et keksi muuta hyvää syytä tulla, niin kaksi euroa norpille on jo kovinkin hyvä syy (;


yaRRRRAivokkain kirppisterveisin
Lady Winkheart & Kuunari Curvy Mermaid

Tapahtuman toteuttavat voimat:

SKÄRGÅRDSBAREN / SAARISTOBAARI
//www.fb.com/saaristobaari

THE LEGEND OF EDVINA
//www.thelegendofedvina.com

Facebook event, yarrochklik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti