perjantai 21. heinäkuuta 2017

Olen.


Olen kampeutunut Liesjärven mökkiviikonloppureissun jälkeisenä aamuna yhdeksältä Porin bussiin mukanani liikaa kuvausrekvisiittaa, saavuttanut Porin ja Nakkilan ison yli sata vuotta vanhan maatilamiljöön. Oon näinä reissupäivinä miettinyt paljon ihmisten ruohonleikkuuneurooseja, tehnyt kesän ensimmäisen mansikkakakun, kerännyt naakan sulkia ja saippuapessyt niitä, tutkinut Irma-kissan kanssa piharakennuksia, odottanut ukkosta joka ei koskaan tullut, pompollut Puuvillan suihkulähteettömässä suihkulähteessä kuvausten vuoksi, ollut puolialasti Porin keskustan tuntumassa, kimaltanut paljettimekossa kukkapuskissa, tervehtinyt vuoden 1927 T-Fordia läheltä. 

 Olen syönyt hyvää kasvispitsaa, kokenut inspiroivan luontoa kunnioittaen vanhan maatilan tiluksulle rakennetun omakotitalon viinikellareineen ja kesäkeittiöineen, miettinyt parisuhteen perusolemusta ja sitä mikseivät kaikki osaa keskustella tuntemuksistaan,oon nähnyt 1920-luvun hammaslääkärituolin instrumentteineen, nukkunut 1920-luvun sängyssä vinottain koska muuten olisin ollut liian pitkä, syönyt Meri-Porissa hurjan hyvää härkäpapuburgeria Englantilaisella kunnon siiderillä, kiertänyt tänä aikana yhteensä kymmenen kirppistä, ostanut kirppiksiltä muun muassa kaksi matkalaukkua ja jättänyt kolmannen vintageuustuotantolaukun ostamatta, koska sen lukitus ei toiminut vaikka nyt tiedän täysin millaisen traveling laukun Lady Winkheart haluaa, oon puhunut ruotsia aidon tukholmalaisen kanssa, letittänyt kalanruotolettiä toiselle tämän ollessa pää alaspäin, syönyt tervasavupihviä, heräillyt liian aikaisin aamuaurinkoon, käsikirjoittanut Kårenin Kirppiksen mainosvideon jota ei ehkä koskaan tule, oon päättänyt muutoinkin Kårenin Kirppikseen liittyviä asioita. 

Oon ihastellut ja kauhistellut yhtä aikaa vanhan maatilatalon tavaramäärää, oon juonut teetä enemmän kuin kotona, skumppaillut, oon ostanut aivan liikaa tekokukkia (päähinekausi is on ja myyntiartikkeleita Made by Winkheartin alle tulossa!), oon tunkenut ison matkalaukun täyteen tavaraa, sulkenut sen ja tunkenut uuden ison matkalaukun sisään uuden pienen laukun ja tekokukat ja studion uutta mattoa tunkiessa todennut, että kaikki uusiksi. Sain flower headdressin ehjänä Poriin, 4kk kissanpentukaan ei hajottanut sitä, mutta nyt kun istuin bussiin onnistuin saamaan repun painolla yhden kukan katki. .. 



Lauantaina astun Santa Maria Manuelaan ja poissaoloviestit saavat hoitaa työt. Ehkä sometan, mutta työasioita en edistä. 

Ostin tänään pipon. Koska one of the best on nyt sanonut jo kaksi kertaa laivailuun liittyen -'muista pipo ja hanskat.' 

Muistan. 💙 

Kiitos Pori. Matkalaukullinen tekokukkia, matto ja punahiuksinen neiti kuittaavat. 

Syyskuuhun. 😘 


Kuvausten jälkeen pumpulikadulla.
Made by Winkheart -päähine, itse tehty päähine
päässä <3