keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Lysterikangasrakkautta sekä muita kuulumisia

Curvy Mermaidin kuvia en ole vielä saanut itselleni ja Kårenin Kirppis alkaa myös olla jo tältä vuodela taputeltu. Tule kuitenkin ostoksille tai myymään vielä sunnuntaina 11.12 klo 12-16!
Jos halat kokeilla arpaonneasi, käy kommentoimassa tätä kuvaa niin voit voittaa yhden viidestä ilmaisesta myyntipöydästä vuoden viimeiselle kirpputorille (:

 Jos joulukuu ei kirppiskuukautena houkuttele, tammikuun seitsemäs päivä aloitellaan kirppisvuotta 2017. Mukana menossa tulee olemaan luonnollisesti myös Turun Ekotori, nyt ainakin.

 Curvy Mermaid // Purjehdus Paratiisisaarelle -iltamaa kasataan jo kovin ja The Flaming Hot Red Peppersien treenit Suo, Kuokka & Tissit -iltamaa varten sujuvat loistavasti. Hylätty Huvipuisto tulee nauttimaan jokaisen kanssa Suomesta ja suomalaisuudesta. Pikkujoulut jo vietimmekin. Ja oma numeroni tammikuulle, sekin lienee kai jo jonkinlaisessa kunnossa..

 Butik Lilian siivoaa valikoimiaan remontin tieltä ja sieltä voit bongata lähes kaiken -70%:n alennuksella. Oon kuolaillut itselleni tätä oheista ihanaa lysterikankaista vihreäpunaista mekkoa jo pitkään, vaikka se on itselleni todella pieni. Muokkauksen kautta uskoisin sen kuitenkin joko päätyvän joulumekoksi tai Party Like Gatsby -meininkien asuksi helmikuulle. Maybe.

Kohti joulukuuta! Tulisipa lunta, se on oikeasti Se Juttu joka tuo joulumielen.

//Edvina


Erisävyissä hohtava upeusmekko - lysterimekko <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti