tiistai 5. heinäkuuta 2016

Astiarakkautta: Broadhurst Ironstone Kathie Winkle - Rose Glen!

Harvinaista kyllä, olen löytänyt astiarakkauden. Se tapahtui kuukausi sitten (tai jotain sinnepäin) Puutarhakadun Pelastusarmeijan kirpparilla, kun Kathie Winklen Rose Glen -astiaston lautasia osui sormiini. Ihan vahingossa.

 En ole astiaihminen, en pätkääkään kiinnostunut Iittalan uusimmista Taika -mukeista tai Arabian tuotteista, etenkään muumimukeista. Not. For. Me. Mutta tämä about kuuskytluvun astiasto on parhautta ja osuu ja uppoaa. Ihana, ruusuinen ja toki itselleni varsin ominaisesti varmasti ihan törkeän vaikeaa löytää mistään. Mutta päätökseni olen tehnyt, tää on mun astiasto <3 Retroastiastot muutoin ei oo myöskään mun juttu, ne on liian räikeitä ja värikkäitä, mutta tämä on elegantti.

  Astiastosta voin jo puhua, sillä Rättei, Lumpui ja Retroi -ryhmä tarjosi lisää astioita samalla kuosilla kolmen tassin, kahden kahvikupin ja kolmen ruokalautasen verran. Jes! Keräily edistyy hyvin kahdessa kuukaudessa. Tai jotain. Jos siis sinä, juuri sinä siellä, joskus törmäät jossain oudolla kirppiksellä tai netissä (oon kyllä jo eBayta, etsyä, tori.fi:tä ja huuto.netiä selaillut, yllätys) näihin, niin muista mua. Ihan oikeasti. <3
1 kommentti:

  1. Hei! Vieläkö Rose Glen astiasto kiinnostaa? Minulla on 9 ruokalautasta, 8 syvää lautasta ja neljä tassia.

    VastaaPoista