maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viimeaikoina:


On käyty kolme kertaa viikon sisään Helsingissä. Helsinki Burlesque Festival, HURTS sekä Moulin Rouge sing-along Orion -elokuvateatterissa.

H U R T S -look.
On viety Hylätyn Huvipuiston liput myyntiin ja ne ovatkin ehtineet myynnissä olla jo noin viikon.  Hae siis omasi Butik Lilianista (Yliopistonkatu 11, Turku, 20€ / vain käteinen). Saa tilattua myös postilaatikkoon 23€ / kpl sisältäen tilinkäyttö - & postituskulut. Yhdistyksellehän mikään pankkipalvelu ei ole ilmaista...


Tissi-illan liput!
 Orionin Moulin Rouge -sing-alongin outfit, muiden lähdettyä teatterista. Hämmästyttävän paljon Tyttökuningas -leffaan alunperin tarkoitettu, muttei siinä käytetty, aamutakki muistutti Satinen takkia. Pitäisi Tyttökuningas käydä vielä tässä katsomassa, ennen kuin sitä ei enää elokuvateattereissa esitetä vaikka leffa on kuulema huono, puvustus saattaa kuitenkin olla jopa jotain. Ennen Orionoitumista ehdin kivasti kiertää neljässä minuutissa Fredan UFFin pikapikaa, ostin kaksi hattua pohjiksi uusille luomuksille.


Lady. Sukkanauhojen elegantti stripteaseminivideo löytyy muuten instagramista, @ladywinkheart. 

Orionin jälkeen en mennytkään alunperin suunnittelemaani yöbussiin vaan katsastin myös vihdoin Steam Helsingin. Vähän ehkä liian baaribaari musiikin tasoltaan, sillä keskustelun ylläpito ei onnistunut ilman äänen korottamista. Ensi kerralla lienee syytä testata myös joku spessudrinkki. Nevy Jerry's on ihana paikka, samoin Kokomon Tikibar. Niihinkin pitää suunnata tiensä - taas joskus.

Steampunk-papúkaija. 
Ovat UFFin tasarahapäivät alkaneet - JES! Nautin suuresti, kun sitä vaatemerta saa kahlata, eikä mitään ole pakko omistaa. Voi tunnustella materiaaleja, miettiä sopisiko tästä osa johonkin, olisiko tämä hyvä sinne tai tuonne, käyttäisinkö minä tätä. Matkaan tarttui pari huivia esiintymisasuun sekä alla oleva vihreä ihanuusmekko. Smaraginvihreä on näemmä kevään väri. Ja hyyvin liian lyhyet mekot.


 Tilaamani ledpoit ovat myös saapuneet (pääsee yrittämään niiden pyörittämistä), kevät näkyy jo ulkona joten pyörällä uskaltaa pyyhältää, muuttoa odotetaan kovinkovinkovin (ja sitä järkyttävää tavaramäärän läpikäyntiä. Rekvisiittapuolelta pitää karsia vaikka ja mitä myyntiin tai keräykseen. Todennäköisesti Teekutsujen kirppispöytään ohjaan suurimman osan, koska yleisö on täysin kohderyhmää). Teekutsujen juliste on muuten jo jaettu ympäri Turkua. Ota mukaasi teekuppi, niin pääse mukaan yllätysarvontaan!


Kårenin Kirppikselle pääsemme seuraavan kerran vasta 24.4 johtuen Kårenin muusta ohjelmasta, omasta elämänaktiivisuudestani (mm. korsettikurssi alkaa 3.4, jee!) sekä pääsiäisestä. Mutta tunkua myyntipaikoille on joka tapauksessa.

Keväältä odotan:

-Postia (koska postin (kirjeet, tilaamani asiat yms.) saaminen on <3<3)
- Hylättyä Huvipuistoa
-Korsettikurssia
-Kuvauksia
-Tampere- & Helsinkiretkiä
- Laivamatkaa Siljalla, Hki - Sto - Hki (koska olen suuren suuri risteilyihminen, tästä tosin en ole tänne vielä ehtinyt tyhjentävästi kirjoittaa)
-Muuttoa

Harmittaa:
-Se, että tänään sain tietää että Dita von Teese vetää Crazy Horsessa, Pariisissa 15-30.3 spesiaalishowtaan vain 33 kertaa. Jos olisinkin tiennyt aiemmin, ja lippuja vielä olisi eikä muutto osuisi samoihin aikoihin, se pikku Pariisinretki olisi suoritettu nyt.. Joudun siis lähtemään jossain kohtaa Jenkkeihin, harmillisen harmillista (;

Huomasin jälleen eilen, kuinka paljon rakastan asioiden postittamista, järjestelyä ja organisointia. Samoin koen suurta mielihyvää siitä, jos vaikkapa shampoopullo tyhjenee ja sen voi heittää pois. Maailma saisi olla aina järjestyksessä.

 Laivamatkasta sen verran, että budjetointi ja suunnittelu <3 DeLuxehytti, 474€:n hytti siis plus matkat Helsinkiin ja takaisin irtosi 37,50€:lla per nassu, kun Silja Linen hyljejääkuutiota muutama viikko sitten uskaltautui rapsuttamaan. Siis 500€:n hytti, minijääkaapin juomat, molemmille aamuille erikoisaamupalat, jättisänky, matkat Tku-Hki-Tku & Grease -musikaali laivalla, 37,50€ / tyyppi! Awesome!

RAKKAUTTA ON RISTEILYT <3

Ihanaa, että tulee kevät <3

2 kommenttia:

  1. Heips!

    En tiedä ootko Helsingissä tutustunut sellaisiin "baareihin" kuin Trillby&Chadwick tai Liberty or Death. Molemmissa todella mahtava salakapakka meininki, mielettömän hyviä drinkkeja ja voluumitaso keskusteluun sopiva :) Ja ennen kaikkea sisustus, varsinkin T&C:ssä on iiiihana :) Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Eipä tuollaiset menomestat sano mitään, joten täytyy pistää kokeiluun. Salakapakkameininki - jee! Hyvät drinkit ja järkevä volyymitaso kuulostaa loistavalta, kiitos vinkeistä (:

    VastaaPoista