tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kuuma uutuuskirppisvinkki Turusta: K V Boutique!

Olen vieraillut tasan kerran, vahinkolöydöksenä, Kärsämäen Valinta -nimisellä kirpputorilla Leaf -centerillä. Tykästyin, sillä kirpputori oli siististi järjestetty ja hinnat olivat todella niitä kirppishintoja.
Kolmisen viikkoa sitten, myöskin täysin vahingossa kuljin Maariankadulla liikehuoneiston ohi, joka oli vuorattu ikkunoistaan paperilla ja keskellä olleessa neonvärisessä lapussa luki, että maaliskuun aikana tilaan avattaisiin kierrätyskauppa Kiinnostuin ja aloin odottamaan, koska se kiva Leafilta löytynyt kirpputori avattaisiin vihdoin keskustaankin.


Tänään liike sitten avattiin ja vierailin tsekkailemassa uutta valikoimaa. Sisustukseltaan liike on kuin kalliimpikin putiikki ja vaatteet oli järjestetty siististi esille. Ainut, mikä liikeen erottaa normaaleista vaateputiikeista, on se että vaatteiden ja muiden tuotteiden hinnat ovat ei-mitään -osastoa, eli äärettömän edullisia. Ja tavarat hyvin, hyvin siistejä. Pelastakaa joku se Asoksen valkoinen hyöhenmekko kympillä sieltä vaikka Hylättyyn Huvipuistoon! (:

 Liikkeet ovat Turun seudun mielenterveyspalveluyhdistyksen alaisia ja kaikki myyntitavara on lahjoitettua. Toiminnasta tuleva voitto ohjataan mielenterveyspalveluita tarvitseville, joten yhdistys on täysin oikealla asialla. Mielenterveyspalvelut eivät ole pelkkää hullujen hoitoa vaan yhä useammalla pää ei aina kestä kaikkea elämän myllerrystä, varmasti olet saattanut havaita ilmiön omassakin lähipiirissäsi. Palveluille ja avulle on siis tarvetta.

Liike on auki ymmärrykseni mukaan arkisin 11-18 sekä lauantaisin 10-15 ja tarkka osoite on siis Maariankatu 8. Käykää kirpparoimassa, toistaiseksi en usko, että paikka on vielä kovin tunnettu mutta eiköhän kaupalle saada aikaiseksi uskollinen asiakaskunta pian (;

Huiseintahan toki on se, että Tsemppi ry lähtee mukaan Kårenin Kirppikselleni yhteistyökumppaniksi. Jes! Tästä lisää 24. päivä todennäköisesti ihan kirppiksen omalla sivulla, täällä.

Putiikin kyltitykset kadulle päin. 

Takkeja, laukkuja, kenkiä.. 


Paitoja, tilassa on myös sovitusmahdollisuus - eli aivan kuin 'oikeassa' vaatekaupassa! Toki itselleni
niitä ainoita 'oikeita' vaatekauppoja ovat vain ja ainoastaan kirpputorit <3 

Hurjan ihana lamppu!

Kassan vierestä löytyvät korut, sekä laukkuja (: 

//Edvina

Eräänkin lehden kannessa kirpputorikuningattareksi tituleerattu tapaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti