sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kevät-

Ahdistus? Ei. Masennus? Ei. Rakkaus? No, osittain. Muutto?

                                                  Kyllä! #jokosaamuuttaa

 Kevätmuutto on edessä maaliskuun loppupuolella. Jugendtaloon. Ohohups.

 Oma koti Martissa saa jäädä taakse. Talo, jonka toinen puolikas ja alkuperäisosa oli jugendia, mutta jossa en itse asunut. Asuntoni oli mukava ja sen hetken kotini, kuin sen kuuluikin olla. Hauskinta asunnon kanssa oli se, ettei siellä tarvinnut lämmittää edes talvella. Jostain syystä, pattereiden ollessa kiinni -30 asteen pakkasillakin, asunnossa ei ollut kylmä. Näkymä Martin kirkolle oli kaunis, sillä itse en pystyisi asumaan isossa ja kolkossa kerrostalossa niin, että ikkunasta näkyisi vain muita kerrostaloja. Se olisi ahdistavaa. Kaipaan ja tarvitsen luontoa. Jos kerrostalossa pitää asua, pitää asunnon tuntua kodilta.

Uusi koti löytyi vahingossa mutta myös tarpeeseen. Joskus kahden ihmisen elämät pitää muuttaa samaan paikkaan. Ainakin itselleni muista-kasata-kaikki-mitä-tällä-viikolla-tarvitset -elo alkoi kyrsiä jo kauan sitten. Tarvittiin paikka, johon saan elämäni ja ja sen toisen ihmisen elämän. Siihen tarvittiin tasan yksi epävirallinen asuntonäyttö. Ja netintestausretki asuntoon uudelleen, ennen kuin päätöksen löi lukkoon. Tärkein kriteeri asunnossa on toisille internet sekä astianpesukone. Toisille se, että se tuntuu kodilta. (Ja toki on jugendtalo ja ihana ja keittiössä on puuhella ja mitäs näitä nyt on.. <3 <3). Ullakkovarastossa ollut KYLPYAMME vahvisti myös tämä-on-minun-asuntoni- fiiliksen täysin. Olen jo pi-i-i-i-i-i-i-tkään halunnut kylpyammekuvaukset. Vaikka eihän tuokaan mikään tassuamme ole, mutta vaahto pysynee sisällä.

 Viikonloppu meni hyvin, hyvin nopeasti sillä mikäs sen parempaa kuin viettää elämäänsä asioiden parissa joista pitää. Helsinki Burlesque Festival on ollut osa elämää vuodesta 2011. Artisteja Australista / Japanista / Amerikasta / lisäätähänjokumaa. Glitteriä! Ihmisiä! Tissejä! Viihdettä! Ammattitaitoa! Eli burleskiöverit ja suurensuuria fiilistelyjä siitä, että kyl - lä minäkin vielä tulen taas esiintymään. Kunhan on aikaa ja inspiraatiota tehdä uusia esityksiä. Pakko raivata siis jostain aikaa.

 The Girl King -elokuvan puvustamon kirpparilta bongattu, hakaneuloilla kiinni kursittu leffaa varten suunniteltu, aamutakki pääsi ulkoilemaan Helsingin jonkinasteiseen yöelämään. Takkihan ei siis ollut varsinaisesti myyntirekeissä (muutoinkin kirpparilla oli älyttömän vähän mitään vaatetta myynnissä, sillä suurin osa meni teattereille, muihin elokuvaproduktioihin yms suoraan) mutta älysin tapani mukaan kysyä mikä-tuo-iso-pitsijuttu-on-ja-onko-se-kaupan? Oli se. Lumira laittoin hänet kuntoon, oli varmasti mukava ommella painavaa ja hyvin koristeellista pitsiä kasaan. Tuo kangas (en tosin tiedä määrää, pakallinen?) oli ilmeisesti maksanut parisensataa euroa. Ei ihan mitään kävinpä-Eurokankaassa -kamaa siis.


CURVES! Kiitos kuvasta Glorian järjestyksenvalvojalle (; (Tervetuloa taas huonojen puhelinkuvien maailmaan..)

Atelieri O. Haapalan pisteellä ikuistin molempien päivien asukokoinaisuudet, viimeistä kertaa koskaan. Perjantai-iltana piti päätyä juontaja Scotty the Blue Bunnyn kanssa taasen yhteiskuvaan ja jostain syystä pupu meni taas lattialle.

HBF 2011...


HBF 2016 - Yhtäläisyyksiä havaittavissa? :'D 


Perjantain osalta edustin ''vain'' perus turkoosinsinisessä Goddess -mekossa ja hiuskukissa (jotka muuten löytyvät pian yhdeltä musiikkivideoltakin, jepjep). Lauantain osalta mentiin korsetti-alusvaate-miljoona-aamutakin kanssa. <3 Lauantai-ilta oli aikataulultaan tiukka sillä tokihan Kårenin Kirppis osui samaan viikonloppuun HBF:n kanssa, joten pakko sitä oli itsensä kammeta Turkuun lauantaiyönä. Ei siinä muutoin ongelmaa, mutta halusin ehdottomasti saada Burlesque Handbook by Jo Weldon -käsikirjaani itse Jo Boobs Weldonin, The New York School of Burlesquen Headmistressin omistuskirjoituksen ja yhteiskuvan. Tiukille se menikin shown myöhäisen loppumisajankohdan sekä kotiinpaluukyytini suhteen, mutta Tin Ker Bellin avulla missio onnistui, kiitos siitä <3

Itsehän en nyt kasvoiltani ihan edusta, mutta... 

Yöpymissijani oli mitä mainion, ihastuttava Eirassa sijainnut vaaleanpunainen majatalo <3

Koska kauniit talot ovat rakkaus. 

 Herraystäväni ihastuttavat rokokookalusteet sekä aamutakkiseni inspiroivat mihinkäpä muuhunkaan kuin alastomuuteen. Joten kyllä, oli pakko ottaa muutamat pikku puhelinkuvat. Löydät ne instagramista / Lady Winkheartin facebooksivulta.

Lauantai-sunnuntaiyönä päädyin takaisin Turkuun puoli neljältä ja aamulla kolmen ja puolen tunnin yöunilla tuli vedettyä Kårenin Kirppis läpi. Tänään Kårenin Kirppiksellä kävi vähän vähemmän ostajia, mitä edelliskerroilla, mutta ovien avautumisen aikaan mestoille oli jo saapunut se-perus-200-ihmistä. Kårenin toimitusjohtajan kuvaama video jonottelijoista näytti, että jono tosiaan oli Uudenmaankadulle asti. Kuulema Kesä Kårenin jälkeen sellaisiin jonoihin ei ole päästy joten Kårenin Kirppis tekee ainakin jotain oikein. Pidän ainakin paljon tapahtuman tuottamisesta, one of my production babes <3 Ostinkin jopa jotain, sillä smaragdinvihreäkauteni on näemmä nostamassa päätään. Kaverilta tarttui haaviin, ainoana ostoksena, ihana Patricia of Finlandin uimapuku! Kokoa 34, mutta pitihän se silti änkeä päälle taiteen nimissä. Hän on IHANA ja soveltuu ehkä vaikka pelkästään yläosaltaan kuvauksiin, uskoisin.


Olen hänelle aivan liian pitkä, muttakunpitisiltitunkeapäälle <3 


Tiistaina HURTS ja perjantaina Moulin Rouge sing-along, joten tämän viikon Helsinkireissuista on tässä kohtaa suoritettuna vasta 1/3 :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti