torstai 4. helmikuuta 2016

Avaruusalustehosekoitin ja teehetkeilyä

Salon reissu silloin hitusen yli viikko sitten onnistui hyvin, mutta yleiskoneen loosipaikalta (leivoin sillä eilen pullaa, toimi aika aggressiivisella pyörimisnopeudella, mutta toimi kuitenkin) jäi mieleen mietityttämään se eräs vanha tehosekoitin, jonka hintaakaan en enää kotiin tullessa muistanut. Mutta kun hän oli hieno. Ainakin mun muistikuvissa. Vanha. Upea. Ja sisälsi paljon nappuloita. Googlasin vanhoja tehosekoittimia ja kuolasin entistä enemmän niiden perään. Koska en edellisellä reissulla ehtinyt tehdä isoäidintervehtimiskierrosta, suoritin sen tämän viikon tiistaina. Toki hain ensin tehosekoittimen ja tuli samasta kirppispaikasta ostettua vanha, ruskea Moccamaster herraseni käyttöön, kun itse en kahvia juo. Keitän ehkä joskus, jos on pakko, mutta teeihmisenä ajattelin pysyä tulevaisuudessakin.

 Ja tässä hän on. Spaceship blenderi! General Electricsin kaveri. Solid State -mallinen. Seitsemän erilaista säätöä pyörimisnopeudesta, nykytehosekoittimissa olen nähnyt maksimissaan yhden säädön. Kelpaa tehdä smoothieita (vaikka edelleen siinä vanhassa yleiskoneessakin on kyllä tehosekoitintoiminto, mutta onhan tämä nyt täydellisempi yksilö). Sen lisäksi, että rakastan vanhoja ja upeita sohvia, rakkaus on näköjään laajentunut nyt myös vanhan elektroniikan piiriin..

Hän ja hänen säätövaihtoehtonsa <3

 Sunnuntaina (teksti ei solju kronologisessa järjestyksessä kyllänyt, mutta) vierailin Skanssin Pop-Up -kirppiksellä. Valikoima ei hirveästi ollut omaan makuuni, mutta kahmin kuitenkin mukaani kaiken mahdollisen askartelutarveaineen, mitä löysin. Syksy väriskaalan lehdet sekä tammenterhot lautasliinapidikkeissä sopivat loistavasti seuraavaan päähineprojektiin - Syksyyn. Vanha rosettirauta, vielä paketissaan, löytyi myös joten vappuna pääsee jälleen taituroimaan rosetteja. Spessuin löytö sunnuntailta lienee tuo ruskea tikimuki, jollaisen aivan täysin samanlaisen olen pelastanut joskus Littoisten verkatehtaalta olleelta kirppikseltä. Hawaiikokoelma kasvaa. Pitäisi jaksaa taas matkustaa Kattilahallin kirpputorien aikaan Helsinkiin, sillä siellä on luonnollisesti suurempi (ja osittain kreisimpi) kirppisvalikoima mitä Turussa. Tarttui muuten mukaan valkoinen turkiskaveri myös, en aivan varma ole tosin mitä eläintä hän edustaa. Mä pidän turkiksista, mutta kuten ennenkin olen sanonut en lähtisi tilaamaan turkista uutena materiaalina. Vanhojakin on niin paljon.

Ota tästä -laatikosta lähti mukaan myös vaniljakreemijauhe. Prinsessakakut <3

Eilen kuvattiin Hylätyn Huvipuiston Teekutsujen, eli kevään tapahtumamme promokuvat (pe 8.4.2016 tapahtuu, Kårenilla <3). Vakiokuvaajana toimi uskomattoman hyvä ja lahjakas kuvaaja, monia hääkuvapalkintojakin voittanut Jere Satamo. Suosittelen kovin, jos kaipaa juhlakuvaajaa tai kuvia ihan minkä vain syyn vuoksi. Kuvassa vieressäni siis Miss Charming Daisy, eli se toinen vetovastuullinen koko tapahtumakonseptista, jota yhdistyksemme järjestää. Stailaus omaa käsialaa, vaatteet ja rekvisiitta omista kaapeista ja paikkana toimi Enkelin Kisälli -kahvila. Lopputulosta ja painomateriaalia Teekutsuja varten odotellessa. Oon suhteellisen varma, että laatumateriaalia saadaan taas tuotettua.

Tulisitko meidän kanssa juomaan teetä? (Ja katsomaan tissejä!)

Huomenna matkaan Tampereelle, koska Amarillon Pirulliset Bileet ovat silloin siellä. Turussahan ei enää ole Amarilloa. Normaalisti olen matkustanut bileisiin aina Poriin, mutta tällä kertaa Helsinki Burlesque Festival sattuu juuri siihen päälle. Luvassa huomenna on hyvää seuraa ja ruokaa, kuvauspisteen ylikäyttöä, halo -päähine ensimmäistä kertaa käytössä ja Ivizia, ihana tatuoitu jenkkiartisti, joka osaa muun muassa niellä tulta rullaluistimilla luistellessaan sekä Jussi Paradise. Muutakin ohjelmaa oli, mutta lähinnä tuo supershowpuoli kiehtoo itseäni.

 Turkulaisen juttu ilmestyneekin eilisen sijaan lauantain lehdessä. Joka tapauksessa, sunnuntaina nähdään taas Kårenin Kirppiksellä klo 12-16!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti